Wilma Nijland-van Kooten
In 1990 ben ik afgestudeerd en als kandidaat-notaris aan het werk gegaan bij Nauta Dutilh. Sinds 1997 ben ik notaris en in 1998 ben ik een eigen kantoor, Nijland Notaris, gestart. Naast kennis op de gebruikelijke vakgebieden zoals familie-, ondernemings- en vastgoedrecht heb ik een zeer uitgebreide kennis van commercieel vastgoed. Hier ligt ook mijn passie. Mocht u mij willen mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Enrico Karsten
In 1993 ben ik als assistent boekhouder begonnen met mijn notariële carrière. Na 5 jaar heb ik op advies van notaris Nijland (Wilma) de switch gemaakt naar het vastgoed; eerst als medewerker en later als gediplomeerd notarisklerk. Vanaf 2002 ben ik -als enige man- werkzaam op dit kantoor en ben ik belast met onder andere het opmaken van de leveringen, hypotheken, verdelingen en royementen. Mocht u mij willen mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Jeanet Linge-van Garderen
In 1991 ben ik als notarieel medewerkster/secretaresse begonnen in het notariaat, met name in het familie- en ondernemingsrecht. In verband met de geboorte van onze oudste dochter ben ik er tussen januari 1998 en begin maart 1999 even tussenuit geweest. Vervolgens heb ik de draad als notarieel medewerkster vanaf 1 maart 1999 weer opgepakt bij Nijland Notaris, waar ik belast ben met het opmaken van de akten voor de familie- en ondernemingspraktijk. Mocht u mij willen mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Natascha van der Tuijn
In 2016 ben ik bij Nijland Notaris begonnen als notarieel medewerkster. Ik ben er ter ondersteuning van de overige medewerkers van ons kantoor. Mijn werkzaamheden zijn o.a. het aanmaken en passeer klaar maken van dossiers, de registratie, telefoon aannemen. Mocht u mij willen mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

A. Bimse
Ik houd de notaris gezelschap, altijd in het grijs. Indien u mij liever niet ontmoet laat het ons dan weten, zodat wij daar rekening mee kunnen houden en blijf ik afgezonderd rustig snurken.

wie zijn wij?